Plata online prin platforme digitale

Vanzarea si cumpararea pe internet a devenit un lucru comun. Romanii au adoptat plata online si nu se tem sa foloseasca platforme digitale precum Prioripay, carduri bancare sau orice alte mijloace prin care sa plateasca pentru achizitiile lor de pe Internet. Iata ce v-ar fi util sa stiti despre acest subiect.
La inceputul e-commerce, adica acum zece – cinstrezece ani, romanii au fost reticenti in a-si folosi cardul bancar pentru a face cumparaturi online. Ca o consecinta a acestei temeri, dar si ca o solutie la fraudele facute in mediul virtual, au aparut servicii de plata online mai inovatoare care au facut procesele tranzactionale sigure. Astfel, servicii precum PayPal sau Prioripay au aparut ca alternative la serviciul de plati online cu cardul pe internet si au devenit mai sigure decat platile fizice si comerciantii online au acceptat repede aceste plati.
Astazi, PayPal este utilizat pe scara larga. Acest serviciu va permite sa platiti pentru achizitiile de pe internet dar, de asemenea, sa faceti si schimb de bani intre persoane fizice. PayPal a semnat mai multe acorduri cu actori importanti din e-commerce printr-o politica comerciala proactiva. Impreuna cu PayPal, plata online prin card bancar este infloritoare si nu a fost niciodata la fel de usor si de sigur sa platiti online cu cardul pentru cumparaturile facute.
De exemplu, in Franta, aceste doua metode (plata cu cardul bancar si plata prin intermediul unei platforme digitale) sunt utilizate la aproape 90% din platile online. Restul de 10% sunt reprezentate de o diversitate de mici servicii de plata online specializate intr-un anumit domeniu.
PayPal, modalitatea de plata cea mai renumita
PayPal este o metoda de plata sigura, disponibila in lumea online. Aceasta va permite sa platiti pentru achizitiile facute, sa primiti plati si sa faceti transferuri de bani cu persoane fizice. Toate aceste operatiuni sunt cele mai simple din lume, este nevoie doar de o adresa de e-mail si o parola si nu este necesar sa comunicati informatii catre banca comerciantului atunci cand platiti cu PayPal. PayPal stie doar detaliile bancare. Cand platiti cu el, site-ul actioneaza ca un intermediar: el plateste comerciantului, iar dumneavoastra ii debitati suma de achizitie. Acest lucru functioneaza in acelasi mod si atunci cand cineva va plateste pentru niste cumparaturi sau servicii oferite. Aceasta simplitate si securitate stau, cu siguranta, in spatele succesului pe care il are PayPal.
La noi in tara, o platforma digitala cu aceleasi servicii si beneficii oferite de PayPal este www.prioripay.com/, diferenta dintre ele fiind data doar de renume, prima fiind cunoscuta la nivel mondial.
Si in ceea ce priveste transferul de bani, un astfel de prestator de servicii online va facilita procedura si va fi foarte usor sa transferati bani din contul dumneavoastra in contul altei persoane sau invers. Pur si simplu introduceti adresa dumneavoastra de e-mail care este asociata contului, introduceti adresa de e-mail a persoanei careia ii trimiteti bani online, specificati suma si scopul pentru care se face acest transfer, daca este o achizitie, un cadou, o rambursare etc. Apoi mai este nevoie doar sa confirmati transferul si acesta se va efectua, iar persoana destinatara va primi o instiintare prin e-mail de la platforma digitala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *